You are here

En ny favorit

Ett bilmärke som jag har fått upp ögonen mycket för den senaste tiden är Skoda, tro det eller ej! Jag tycker först och främst att de är riktigt snygga – det var så jag fick upp ögonen för dem från början. Sedan gjorde jag såklart lite efterforskningar, samt provkörde några Skoda bilar nere hos en Skoda återförsäljare på Österlen, och jag måste säga att ju mer efterforskningar jag gör på denna bil, desto mer gillar jag den. Jag tycker absolut att Skoda är med och tävlar med de stora gossarna av bilmärken, fast till ett mycket schysstare pris.

Otippat, men kul

Jag gillar när man gör sådana här upptäckter; när man hittar guldkorn utan att ens vaska. Det är lite tur såklart. Jag överväger själv att köpa en Skoda nästa gång det är dags för mig att köpa nya bil, så het är jag på denna bil!

För dig som inte vet något om Skoda sedan innan så kan jag säga att det är en tjeckisk bil, men som köpts upp av Volkswagen för att vara ett billigare alternativ till deras lite exklusivare bilar. Skoda är vare sig budgetbil eller dyr, utan något mittemellan, men jag måste säga (utan att ha ägt en) att det känns mer som kvalitet att ha en Skoda än många andra bilar i samma prisklass. Den finns i flera olika modeller och jag tycker nog att det finns någon för varje behov. Min favorit är Skoda Fabia (grå).

Top